tag:blogger.com,1999:blog-820791588863395306.post1790439694115732208..comments2023-08-18T08:35:33.456+03:00Comments on bir gıda mühendisi anneden gıda ve sağlıklı beslenme notları: Pirinç pilavına dikkat sıcaklardaGMhttp://www.blogger.com/profile/01313798658888202147noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-820791588863395306.post-5908264271463976412017-02-15T06:08:33.609+03:002017-02-15T06:08:33.609+03:00Tuz da iyidir tabi aracı olarak kullanıldığında:) ...Tuz da iyidir tabi aracı olarak kullanıldığında:) Teşekkürler bilgi için sevgili Neslice Tarifler. Geç yazdım kusura bakmayın. Sevgiler,GMhttps://www.blogger.com/profile/01313798658888202147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-820791588863395306.post-43530858345213628382016-07-14T12:04:39.005+03:002016-07-14T12:04:39.005+03:00Geçenlerde katıldığım bir eğitimde Tansel Hocamızı...Geçenlerde katıldığım bir eğitimde Tansel Hocamızın söylediği şey de şuydu. Sebzeleri sadece sirke ile yıkamak yeterli değilmiş. Sirkenin zararlı mikropları öldürebilmesi için tuzla birlikte aktive edilmesi gerekiyormuş. <br />Pirinç pilavı ile ilgili önemli hususları da defterime not aldım.neslice tariflerhttps://www.blogger.com/profile/08158799303098197916noreply@blogger.com